С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Започна азиатското Vinexpo в Хонконг

Бакхус
26 Май 2010, 16:38
Share Tweet Pin it Share

  Над 800 изложители от 32 страни участват в изложението Vinexpo за азиатско-тихоокеанския район, което бе открито в Хонконг.
Близо половината от площта на Convention Centre, където се провежда събитието, е заета от френски изложители. Изложението е посетено от елита на Бордо като уайнмейкърът на Mouton Филип Далуен, Филип Ротшилд от Baron Philippe de Rothschild, тук е и Мишел Ролан, който организира дегустация на собствените си вина от Померол Chateau le Bon Pasteur.
Тази година изложителите от САЩ са двойно повече, като тук са почти всички известни представители на долината Напа - Coppola, Ecole No 41, J Lhr, Seghesio, Ste Michele,
а участниците от Австралия и Нова Зеландия са с 30% повече.
В момента Хонконг е един от най-желаните пазари в Азия, акто и най-прекият път към китайския. Азианското Vinexpo е аналог на виненото изложение в Бордо и се организира всяка четна година.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »