С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Пикадили обявява "Месец на коктейлите"

Бакхус
04 Август 2010, 17:39
Share Tweet Pin it Share

Веригата супермаркети Пикадили обяви август за месец на коктейлите - от 05.08 посетителите на магазините из страната ще имат възможност да дегустират и да се научат сами да приготвят класически питиета като Джин физ, Маргарита, Текила сънрайз, Космополитън и др. Демонстрациите, в които ще участват професионални бармани, ще започнат в Пикадили в Сити Център София и Запад във Варна. На 06.08 място за дегустации ще бъдат супермаркетите в Мол София и Младост във Варна. Посетителите на Пикадили Център Варна и Сердика София ще имат възможност да видят как се приготвят коктейли на 07.08. Следват демонстрации в Парк Варна и Сити Център София - на 12.08., Мол Варна и Мол София - на 13.08 и Пикадили Владиславово Варна и Сердика София - на 14.08. Всички демонстрации ще се провеждат между 18.30 и 20.30ч.

През август посетителите на Пикадили ще имат възможност и да закупят на промоционални цени всички необходими съставки за приготвяне на коктейли - различни видове алкохол и ликьори, плодови сокове и миксъри, украси, есенции и аромати. Веригата е подготвила и рецепти за най-популярните коктейли, както и игри с тематични подаръци. Една от тях ще се провежда в ефира на радио FM+, по време на предаването "Часа на Пикадили" всеки делничен ден от 11 до 12 часа.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »