С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Демонстрация по приготвяне на суши в Hamachi

Бакхус
10 Ноември 2010, 16:15
Share Tweet Pin it Share

Специална демонстрация по приготвяне на суши ще постави финала на японските кулинарни празници, които столичният ресторант Hamachi организира през изминалия месец. Демонстрацията ще се състои на 11 ноември и ще бъде водена от Йоко Москович и Криси Прахова. Те ще покажат всички особености по приготвянето на суши, включително подготовка на продуктите, възможните им комбинации, техники за удачно сгъване и рязане на роловете, както и различни тънкости и тайни на целия процес. В качеството си на сертифициран преподавател по чайна церемония стил Урасенке, Криси Прахова ще представи и специален чай, подходящ за суши.

В рамките на японските кулинарни празници в Hamachi между 22 октомври и 5 ноември посетителите на ресторанта получиха възможността да опитат ястия от различни области на Япония благодарение на специално съставеното за случая меню, както и да наблюдават, а и да участват в класическа чайна церемония. Желаещите се запознаха и с оригинална литература, свързана с японската кулинарна традиция.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »