С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Левент представи новите си бели вина с пролетен коктейл

Бакхус
15 Април 2011, 19:35
Share Tweet Pin it Share

Тези дни избата Левент представи част от новата си реколта бели вина на пролетен коктейл, който се проведе в столичния бутик CANALI, разположен на ул. Алабин. Гостите на събитието можаха да опитат три вина - совиньон блан, притежаващ интензивен аромат на тропически и цитрусови плодове и свеж вкус, шардоне Grand Selection с нотки на трюфел и ванилия в носа и плътен вкус, както и траминер Grand Selection, в който се долавяха нюанси на мед и личи.

По-късно на пазара се очаква да излязат и други бели вина на избата от реколта 2010 - шардоне, отлежало във френски дъбови бъчви, траминер и врачански мискет, траминер и розе от каберне фран и пино ноар.

На събитието беше показана и част от новата колекция на CANALI  за сезон пролет-лято 2011 - зад витрините на бутика застанаха живи манекени, които по-късно излязоха сред присъстващите под съпровода на акордеоните на квартет Корд.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Anonymous
    автор
    21, 38, 22 Април 2011, 21:38

    господа журналисти, пише се "личи" (лайчи на анлийски), а не личЕ.

    !

Реклама »