С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Лятно-разхладително

Бакхус
13 Юни 2011, 14:13
Share Tweet Pin it Share

Начините за посрещане на жегите (с чаша в ръка) станаха с два повече. Единият е ябълковият сайдър Somersby, а другият - бирата с вкус на текила Desperados. От този месец и двете напитки могат да се намерят на пазара у нас.

Somersby е класически сайдър - нискоалкохолна напитка, получавана от ферментирал ябълков сок без изкуствени добавки. Макар да е слабо познат у нас, сайдърът се радва на голяма популярност на много места в света, от Великобритания до Аржентина. "Карлсберг България", вносителят на Somersby, предвижда силен интерес и сред българите.

Desperados пък не прилича на типична бира. Тя е силна (с алкохолно съдържание от 5,9%), има вкус на текила с лимонови нотки и сладък привкус. Производителят й - основаната през 1821 г. френска пивоварна Fischer - я създава още през 1995 г. Днес Desperados присъства из баровете на петдесет страни по света. У нас тя е част от портфолиото на "Загорка".

  • снимка: Somersby - Desperados

Share Tweet Pin it Share

Реклама »