С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

CASAVINO отвори седмия си магазин в София

Бакхус
30 Юни 2011, 17:45
Share Tweet Pin it Share

Винената верига CASAVINO отново се разшири - на 29 юни на ул. Козяк 21А отвори врати седмият й магазин в София. Премиерата по традиция беше съпроводена с целодневни дегустации и музика - този път в латино стил, с групата Тумбаито и Калин Вельов. На събитието беше представена и изложба от необичайни 9-литрови бутилки вино. Веригата също така се възползва от повода, за да обяви новата си "зелена" програма CASAVINO Upcycling за преработване на използвани материали.

Откриването на магазина в кв. Лозенец идва точно две години и половина след появата на първия магазин CASAVINO в края на 2008 г. Асортиментът на веригата обхваща над 1100 вина и повече от 400 вида спиртни напитки от цял свят. В допълнение CASAVINO има и различни предложения като специална парти-програма за безплатно заемане на чаши за вино, които могат да се върнат неизмити, както и услугата "изпий-или-върни" с възможност за връщане на неизпитите количества вино и алкохол.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »