С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Katarzyna Estate смени ръководството

Бакхус
11 Август 2011, 13:01
Share Tweet Pin it Share

Една от водещите български изби, Katarzyna Estate, както и целият холдинг Belvedere Group Bulgaria, проведоха структурни промени, включително и в ръководния екип. Новият президент на Belvedere е испанецът Федерико Еспаня Брисон, а негов заместник ще бъде Цветелина Николова, досегашният търговски директор на холдинга, се казва в официално прессъобщение.

Новосформираният мениджърски екип ще управлява и Katarzyna, която иначе структурно ще бъде извън шапката на Belvedere Group Bulgaria.

В групата остават две изби - Domain Menada Стара Загора и Винена къща Сакар Любимец, лозарските дружества Menada Vineyards и Sakar Vineyards, както и вътрешния дистрибутор Белведере Дистрибуция и експортната компания Vinimpex.

Belvedere Group Bulgaria е основана през 2000 г. като дъщерно дружество на алкохолния гигант Belvedere S.A. Франция. Днес холдингът е най-голямата чуждестранна инвестиция в българския винен пазар.

Новият ръководител на Belvedere Group Bulgaria, Федерико Еспаня Брисон, има многогодишен опит във винения сектор, като през последните 15 години е работил във Франция, Испания, Англия и САЩ. Вицепрезидентът, Цветелина Николова, е в холдингa от 2003 г. насам, а длъжността на търговски директор е заемала между 2006 г. и 2011 г.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »