С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

It's the end of the world, baby!

Бакхус
31 Октомври 2011, 12:43
Share Tweet Pin it Share

Освен като една от най-стилните напитки на ХХ в., Campari е известна и с не по-малко стилните си календари. За 2012 г. темата ще е апокалиптична, стана ясно на скорошното представяне на 13-то поред издание в Милан. Озаглавен It's the end of the world, baby!, новият календар се заиграва с нашумялото напоследък предсказание на древните маи, че на 21 декември 2012 г. ще настъпи краят на света.

Според Campari това явно ще стане по най-различни, много зрелищни начини, и със задължителното участие на красивата героиня на напитката, която този път е представяна от Мила Йовович. Досега в нейния образ са влизали звезди като Джесика Алба, Салма Хайек и Ева Мендес. Мила Йовович бележи завръщане отново на жените-звезди за Campari Calendar след миналогодишния дебют на Бенисио дел Торо.

Календарът, който черпи вдъхновение най-вече от киното и митологията за апокалиптичните си визии със заглавия като Опустошаване, Урагани, Извънземна инвазия и Метеорит, е заснет от родения в Париж Димитри Данилофф.
 
Календарът на Campari, от който са отпечатани само 9 999 копия, няма да се продава свободно, а ще бъде разпределен сред приятелите на Campari по целия свят.

  • снимка: Campari

 
  • снимка: Campari

Share Tweet Pin it Share

Реклама »