С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

"Катаржина" представи младото Junior 2011

Бакхус
29 Ноември 2011, 15:33
Share Tweet Pin it Share

Изба "Катаржина" в понеделник представи новата реколта на младото си вино Junior, купаж от мерло и темпранийо. На дегустацията, която се проведе в столичния ресторант Марайа Fusion, бяха показани и още пет вина от новите реколти на винарната - Le Carre D'or, Contemplations, Twins, Encore Syrah и популярното Question Mark.

Според създателите си, Junior се отличава с изключително зрял и концентриран нос, съдържащ нюанси на череши, боровинки и сини сливи. Вкусът е балансиран, мек и загладен, с добра структура, а послевкусът - кратък, но стилен.

Сомелиерите на "Катаржина" препоръчват Junior 2011, подобно на всички млади вина, да се охлажда леко преди консумация. Виното е добро допълнение към фини червени меса и меки сирена.

Junior Merlot&Tempanillo вече притежава два златни медала - за 2010 г. и 2009 г. - в категорията "Червено вино" от националния фестивал "Дефиле на младото вино" в Пловдив.

  • снимка: Катаржина

Share Tweet Pin it Share

Реклама »