С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Полска изба създаде писалка с вино

Бакхус
04 Октомври 2013, 18:06
Share Tweet Pin it Share

Полската изба Каса Мариол е открила находчив начин за популяризиране и реклама - чрез писалка, която вместо с мастило, пише с вино.

Мастилото е направено от каберне совиньон и според създателите си оставя незабравим отпечатък върху всичко, до което се докосне.

От компанията прекарали доста време в експерименти докато достигнат нужната консистенция и трайност на виното. След което разпратили специалните писалки на потенциалните си бизнес-партньори.

Тази любопитна иновация е поредната идея, че Полша през последните години бързо се развива по отношение на виното - потребителското търсене расте, и, често смайващо и за самите поляци, започва да стъпва на крака полско производство на вино. Повече по темата - в предстоящия брой на списание "Бакхус", който ще бъде разпространен на 12 октомври - безплатно до всички абонати на в. "Капитал", и в луксозните места за продажби на списания и вестници.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    ПАВЛА
    22, 37, 13 Октомври 2013, 22:37

    А дали има надпис, че не се препоръчва за ученици?

    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.

    !

Реклама »