С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Животът е това, което се случва, докато се занимаваме с телефона

Бакхус
09 Октомври 2013, 15:21
Share Tweet Pin it Share

Както и да го погледнем, днес най-ценното време е това, което прекарваме без телефона си. Независимо каква цел имат, повечето мобилни приложения ни карат да се вторачваме в екранчето на телефона и крадат все повече от часовете, които отделяме на близките, приятелите и себе си.

Запознайте се с Amstel Time – първото мобилно приложение, което ни поощрява... ДА НЕ използваме
телефона си. Включвайки го, ще получаваме всекидневна статистика и поздравления от Аmstel за това колко минути сме издържали далеч от екрана на смартфона.

Можем да погледнем на предложението като на предизвикателство или като  на време за почивка – без обаждания, без имейли, без нотификации, чекирания и социални мрежи. В периода на тази любопитна кампания часовете и минутите, свободни от телефон, ще бъдат заменяни срещу студена бира в заведения в София, Варна, Пловдив, Бургас, Благоевград, Хасково, Велико Търново, Плевен, Стара Загора и Русе.

Казват, че времето е пари. В случая е по-скоро е бира. Приложението е достъпно за iOS и Android.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »