С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Джейми Оливър ще учи Австралия да се храни здравословно

Бакхус
10 Октомври 2013, 15:17
Share Tweet Pin it Share

Международната верига Улуърт обяви, че ще си партнира със световноизвестния готвач, телевизионeн водещ и поборник на здравословното хранене Джейми Оливър. Заедно Улуърт и Оливър ще се борят за една по-добра, по-здравословна, вкусна и достъпна храна на масата на обикновения австралиец. Джейми е известен с дългогодишните си усилия да вдъхновява и вдъхва увереност на хората да приготвят прясна и полезна храна у дома.

Мнозина са гледали документираните му усилия да накара Америка да се храни по-добре. Предложенията му очевидно не винаги се посрещат с разбиране.

Въпреки това по-рано тази година американският клон на международния гигант "Макдоналд`с" обяви, че спира използването на отпадъчни продукти, промивани с амониев хидроокис, в телешките си бургери. От компанията отрекоха решението им да е свързано с кампаниите на Оливър, но според мнозина именно Джейми е виновникът. В своите презентации той се обявява против методите за обработка на месото, в които по думите му "Няма нищо уважително към хората, към храната и към почтените начини за добиване на печалба".

Share Tweet Pin it Share

Реклама »