С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Изложба с етикетите на Contemplations

Бакхус
05 Ноември 2013, 15:29
Share Tweet Pin it Share

Любовта между изобразителното изкуство и виното приема най-различни форми, но най-синтезираният й образ е етикетът за вино.

Вероятно по сходни причини "Катаржина Естейт" отбеляза концепцията на един от най-успешните си винени брандове - Contemplations, с изложба на етикети в Галерията за модерно изкуство.

Етикетите са с интересна история във времето, като до момента са създадени над 100. Всеки един от тях е своеобразен шедьовър с оригинална идея на презентация на различни теми. Уникалната концепция на бранда са 6-те  бутилки вино в един кашон с различни етикети, но подчинени на една тема - независимо дали изразени с елементи от изобразителното изкуство, литературата, науката, фолклора и др.

"За няколко години Contemplations се превърна в един от най-разпознаваемите и търсени брандове на пазара. Contemplations е артистичния ни сантимент, любимото ни дерзание. Радваме се, че вие го споделяте и затова ще продължим да мечтаем и да ви предизвикваме", каза на откриването на изложбата Цветелина Николова, изпълнителен директор на Катаржина Естейт.

Вината от серията Contemplations донесоха на "Катаржина" награди от едни от най-престижните фестивали и изложения в цял свят – Chardonnay du Monde France, Decanter Wolrdwide Awards London, W&W of the World - Monaco, San Francisco Wine Сompetition, Vinalies International Paris, Mundus Vini, International Wine & Spirit Competition London, International Wine Guide Spain.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    07, 26, 29 Ноември 2013, 07:26

    приятна идея

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +1

Реклама »