С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Росиди гостува на Grape Central

Бакхус
09 Декември 2013, 15:56
Share Tweet Pin it Share

Росиди е млад и иновативен винен проект, в който съжителстват идеите и вижданията на Едуард Куриян и Петър Георгиев.

Първата реколта е 2008 и от самото начало присъствието им на пазара се отличава с творчески подход, екстравагантност, но и посветеност на качеството. За разлика от повечето български изби, Росиди се фокусира върху сортовите, а не върху купажните вина и към момента на пазара могат да бъдат намерени техните вина от шардоне, гевюрцтраминер, мерло, каберне совиньон, сира и пино ноар, като всяка серия е само от 15 000 бутилки.


Тяхното Еgg-Fermented Chardonnay 2011 е единственото бяло българско вино, отличено със сребърен медал на престижния конкурс  International Wine Challenge 2013 в Лондон. Всяка награда за българско вино, получена от британската критика е тежко извоювана победа и си струва да бъде почетена!

Вината на Росиди са чудесен пример за всевъзможните комбинации между вино и храна. На моменти те са по европейски строги и стегнати, а в други - по-пищни и обли. Затова и бюфетът ще е с тема "Всичко е възможно".

Дата: 10.12.2013
Начален час: 19.00 ч.
Куверт: 44,00 лв. / човек

Grape Central, ул. "Самуил" 46

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    10, 26, 31 Декември 2013, 10:26

    успех на проекта !

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +1

Реклама »