С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Независимата пивоварна "Бритос" е "Инвеститор на годината"

Бакхус
06 Февруари 2014, 17:10
Share Tweet Pin it Share

Семейната пивоварна "Бритос" от Велико Търново получи приз на годишната церемония "Инвеститор на годината" в сряда, съобщава агенция "Интеримидж".

"Бритос" е българска, независима пивоварна от година и половина на пазара и към момента е най-високотехнологичната и модерна пивоварна на Балканския полуостров, напълно автоматизирана. За този период продуктите на "Бритос" успяха да се наложат както на българския, така и на международните пазари като висококачествени български продукти с европейско качество. Дължим тази награда на всеотдайността на целия екип на пивоварна "Бритос", на добрата ни съвместна работа, на финансиращите ни и държавни институции, както и на нашите партньори", каза Габриела Попова, изпълнителен директор на компанията.

На сайта на компанията четем още: "Пивоварна "Бритос" се простира на площ от 13 декара и е с капацитет 20 млн. литра годишно. В изграждането й са вложени над 20 млн. лева, като е оборудвана с най-новите и модерни пивоварни машини, каквито няма в нито едно предприятие на Балканите. Производството е напълно автоматизирано, а процесите се следят и управляват от един пулт.

Контролът на рецептата на пивото е толкова прецизен, че дори и минимално отклонение от точните пропорции, стопира цялата инсталация. Модерното оборудване е доставено от световния концерн "GEA – Хупман". Успокоителните съдове за пивото са белгийски, а филтриращата система е швейцарска."

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    izabell
    20, 22, 07 Февруари 2014, 20:22

    Честито.Бъдеши успехи и на външните пазари.

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    09, 42, 07 Февруари 2014, 09:42

    има още много работа по продукта

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +2
  • Profile preview
    BarBQ
    17, 59, 06 Февруари 2014, 17:59

    Поздравления.

    ! Оценка
        +2

Реклама »