С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Успех за полицията в Бордо

Бакхус
11 Февруари 2014, 17:06
Share Tweet Pin it Share

Френската полиция е арестувала 20 души, заподозрени в кражба на бордо на стойност 20 милиона евро, пише The Wine Searcher.

Операцията по залавянето, включваща повече от 300 полицаи, е разкрила "структурирана, професионална организация". Акцията е обхванала югозападна Франция и района на Париж.

Според полицията мишена на бандидите са били най-престижните изби и складове. Имената им не са оповестени от съображения за сигурност.

"И друг път е имало кражби, но никога в подобни размери" - каза Бернар Фарг, президента на винения борд на Бордо.

Крадците всеки път са използвали един и същи метод - използвали са крадени коли и винаги са разливали след себе си белина, за да маскират следите си.

Полицията смята, че е заловила някои от основните действащи лица в бандата, както и онези, които са осъществявали връзка с купувачите.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    09, 00, 12 Февруари 2014, 09:00

    наглеци

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    BarBQ
    19, 18, 11 Февруари 2014, 19:18

    Как го разбра това, халикаранс?

    ! Оценка
        +2
  • Profile preview
    izabell
    18, 47, 11 Февруари 2014, 18:47

    Поръчката е била от колекцинери.

    ! Оценка
    -1    +2

Реклама »