С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Laureate International Universities се представят в България

Бакхус
07 Април 2014, 17:23
Share Tweet Pin it Share

България е Швейцария на Балканите! Чували сме това твърдение не веднъж. Дали е вярно е спорен въпрос. Ако твърдението е валидно за природните ни ресурси, то едва ли можем да го твърдим за качеството на обслужване в сферата на туризма. Имаме какво да учим в тази посока и добрата новина е, че можем да почерпим опит от най-добрите.

Най-качествените световни университети по туризъм, хотелиерство и ресторантьорство Laureate Hospitality Education ще се представят в България за първи път. Желаещите могат да се срещнат с кандидат-студентите ще се организират в София на 10ти април от 18 часа в Grand Hotel Sofia и във Варна на 12 април, съобщиха от институциите.

Ниджат Мусайев – регионален мениджър за Европа лично ще предостави информация за учебните програми, студентския живот, възможности за стажове в целия свят и реализиране на успешна кариера след завършване на индивидуални срещи с кандидат-студентите.
Университетите отпускат една стипендия в размер на 30 000 ЕВРО за целия период на обучение на 1 български студент. Кандидатурите за стипендия се оценяват на база есе. Допълнителна информация ще се даде на семинара.

"Имах възможността да посетя няколко от университетите и да говоря пред студентите, преподавателите и общностите, част от веригата", казва почетният ректор на веригата – Бил Клинтън. "Тези частни университети илюстрират същите принципи на иновации и социална отговорност в областта на образованието, за които сме се борили по време на моето управление."

Ключов елемент, който отличава Les Roches и Glion от повечето други швейцарски училища в сферата, е акредитацията им на университетско равнище от организацията, която акредитира училищата от Бръшляновата лига в САЩ, а именно NEASC.
Glion и Les Roches са класирани в топ 3 в света според официалната система TNS Global, в областта на образованието в хотелиерската индустрия.

Laureate Hospitality Education съчетават теоретично обучение с уникалната швейцарска практическа насоченост, включваща стажантски програми по време на следването. В условията на конкурентен световен пазар, практическият опит е незаменим и изключително важен.

Може да направите регистрация за събитието на http://laureate-events.com.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    izabell
    19, 59, 11 Април 2014, 19:59

    Бих отишла но вече не съм във Варна,нищо следващата година:)

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    pampam
    10, 40, 09 Април 2014, 10:40

    Хмм звучи много интересно, там съм!

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    Нефертити
    22, 31, 07 Април 2014, 22:31

    Този университет се намира на супер място. Чак ми се приучи отново.

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
    -1    +3

Реклама »