С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Водката Ketel One пристигна на българския пазар

Бакхус
30 Април 2014, 13:19
Share Tweet Pin it Share

Холандската водка Ketel One официално влезе на пазара и в сърцата на българските  бармани и любители на класен алкохол. Висококачествената напитка бе представена от Джъстин Смит -- световният посланик на марката, който посети България специално с тази цел и се срещна с бармани, за да представи качествата на продукта. 

Ketel One е една от най-нашумелите напоследък водки сред ценителите на твърдия алкохол в световен мащаб.  Гостът представи многовековната й история на марката и нейните създатели -- фамилията Нолет, която със своята традиционна посветеност и прецизност произвежда и до днес едно от националните богатства на Ниската земя. Ketel One е името, което фамилията Нолет дава на своята висококачествена водка -- резултат от 300 годишна традиция на семейната дестилерия в Схийдам, Холандия.

Името произлиза от холандската дума за дестилационен казан -- Distilleerketel. Оригиналният казан от XIX в., на чието име е наречена водката, се използва и до днес. Историята на производство в семейство Нолет започва още през 1691 г. Оттогава вече 10 поколения на фамилията почитат и препредават нейното наследство.
Традиционните медни казани, които се използват в процеса на дестилиране осигуряват различен, неповторим вкус на водката. Член на фамилията лично одобрява водката преди бутилиране, за да гарантира качеството и вкуса на всяка партида.

Така България вече е сред страните, в които Ketel One спечели доверието на барманите. За момента  Ketel One може да се намери единствено в отбрани барове и клубове в страната. В близко бъдеще се предвижда и продажбата на първокласната водка в големите търговски вериги, споделиха от "Авенди", официалните дистрибутори на марката за България.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    izabell
    15, 42, 01 Май 2014, 15:42

    Ще се опита,непременно:)

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    Нефертити
    22, 26, 30 Април 2014, 22:26

    От кога холандците разбират от водка?

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
    -1    +1
  • Profile preview
    BarBQ
    14, 22, 30 Април 2014, 14:22

    Цената му у нас е 32 лв. за 700 мл. Ще пропусна. :)

    ! Оценка
        +1

Реклама »