С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Петото издание на Зелени дни стартира на 10 май

Бакхус
04 Май 2014, 18:43
Share Tweet Pin it Share

От 10 до 14 май в София отново ще се проведе фестивалът-изложение Зелени дни, който за пета поредна година ще представи идеи за устойчиво развитие на българската икономика чрез биологично земеделие, устойчив туризъм и и зелен бизнес.
Събитията на Зелени дни всъщност започват още на 9 май, когато ще се проведе конференция с международно участие на тема "Храната и природата в България в полза на зеления устойчив бизнес".

В рамките на инициативата "Зелени мениджъри", хора с опит в бизнеса за устойчиво развитие ще консултират посетители, възнамеряващи да започнат такъв в три области:
1. Как да станем биопроизводители; 
2. Как да направим зелена къщи за гости; 
3. Как да станем планински водачи.

По време на изложението, което ще стартира на 10 май пред паметника на съветската армия, продукти и услуги на близо 40 производители и вносители от цяла България ще бъдат представени в 20 шатри. Посетителите ще могат да закупят натурални и био продукти – храни, козметика, дървени играчки, бебешки и детски продукти, пособия за здравословно хранене и начин на живот. През цялото време на разположение на децата е стена за катерене с професионалисти, които осигуряват безопасността им - Walltopia. Паралелно ще има и много образователни игри, състезания, презентации, пърформънси и други занимания, които няма да оставят никого да скучае.

Организатори на Зелени дни са Българската асоциация за алтернативен туризъм, Спортно-туристическа агенция Одисея-ин, с подкрепата на Столична Община, Министерство на икономиката и енергетиката, Посолство на Република Франция и Посолство на САЩ.

Повече информация за Зелени дни може да намерите тук.

 

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    izabell
    21, 50, 04 Май 2014, 21:50

    Много интересно събитие.Очакваме:)

    ! Оценка
    -1    +1
  • Profile preview
    Нефертити
    20, 28, 04 Май 2014, 20:28

    С надеждата, че производителите също ще дойдат на изложението, а не само търговците.

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
    -1    +1

Реклама »