С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

И победителят е...

Бакхус
07 Май 2014, 08:27
Share Tweet Pin it Share

Наблюдателите се шегуват, че най-бляскавото събитие на тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Джеймс Биърд" било, че един от водещите - Марио Батали бил принуден да се раздели с любимите си кроксове.

Сред наградените в главните категории има немалко жени: за най-добър готвач, най-добър ресторантьор и най-добър готвач на Ню Йорк сити. Награда за готвач на тестени изделия отиде у краля на кроната Доминик Ансел.

Отличеният за най-добър готвач на Североизтока Джейми Бисонет сподели в речта си: "Като дете мечтаех да работя да шеф, който е печелил наградата Джеймс Биърд, а сега аз съм такъв шеф."

Легендарният бивш кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг връчи наградата за цялостни постижения на шеф Сирио Мачони.

Хуманитарната награда бе присъдена на шеф Мат Хейли за усилията му да осигурява образование на децата по цял свят.

Наградите на фондация "Дмеймс Биърд" са най-значителното събитие за кулинарния свят в САЩ. Минават за Оскарите на гастрономията и всяка година в първия понеделник на май отличават заслужилите готвачи и кулинарни журналисти.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    Нефертити
    23, 34, 08 Май 2014, 23:34

    Честито! :)

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
        +1

Реклама »