С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Hennessy представи съвместния си проект с бразилското дуо Os Gemeos

A Team
09 Май 2014, 12:46
Share Tweet Pin it Share

Световно известната марка коняк Hennessy представи за втори път в България своя лимитирана серия бутилки създадена в партньорство със световно известни съвременни артисти. След като миналата година марката представи съвместния си проект с Futura, сега гостите се запознаха и с бразилското дуо Os Gemeos, създатели на тазгодишната лимитирана серия бутилки Hennessy. Os Gemeos са братята еднояйчни близнаци Отавио и Густаво Пандолфо, които са истински рок звезди в света на съвременното изкуство.

Родените в Бразилия артисти, намират вдъхновение за своите богати на цветове и много разнообразни творби от родния им град Сао Паоло. Творбите им са отражение на многообразната и колоритна градска среда, в която те са израснали. Стилът им е много разпознаваем, оптимистичен, но и реалистичен, закачлив и цветен. Събитието събра млади хора, интересуващи се от съвременно изкуство и култура, които имаха възможност да разгледат фотоизложбата от 18 фотографии и видео инсталация показващи моменти от работата на Os Gemeos по проекта за лимитирана серия бутилки на Hennessy.

Ваня Щерева, която освен всичко друго е и почитател на световното и българско съвременно изкуство, представи на гостите съвместния проект и акцентира върху българските артисти, които бяха част от програмата на събитието – братята графити артисти Maze & Felon, които рисуваха на живо върху картонени къщички, за да отдадат почит към творчеството на Os Gemeos и DJ дуото Sirius & Metodikal, които вдигнаха градуса на събитието с бразилски електронни ритми в унисон с темата на вечерта.

Акцента на вечерта беше оригиналната лимитирана бутилка Hennessy създадена от Os Gemeos, която е в лимитиран тираж от 51 000 бутилки, като всяка от бутилките има свой индивидуален номер. Гостите опитаха, освен класическата комбинация Hennessy V.S. с лед, три оригинални микса с Hennessy V.S. – Hennessy Apple, Hennessy Berry и Hennessy Ginger.  

Share Tweet Pin it Share

Реклама »