С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Всички бири на едно място или BeerRelation

Бакхус
11 Юни 2014, 22:19
Share Tweet Pin it Share

Нещо хубаво се случва в Южния парк в момента и съвсем не е късно да се възползвате от него, защото фестивалът, посветен на бирата - BeerRealtion ще продължи до неделя, 15 юни, включително. Мястото е Южния парк в София, откъм бул. "Гоце Делчев", на широката поляна, от 12ч. до 22ч. Входът е свободен.

В центъра на събитието, разбира се, е бирата.  Красиви шатри подслоняват представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те запознават присъстващите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата,  предлагат и хапване към разнообразния бирен асортимент.
Специално за BeerRelation, "Асоциацията на домашните пивовари" в България демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. 

Събитието се осъществява със специалното съдействие на Столична Община, част от програмата за Европейска столица на културата, 2019 г. Няколко дни, пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия - обещава екипът на BeerRelation, който всъщност е и екипът на музикалния фестивал Elevation. На сцената на фестивала се изявяват артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти като Orthodox Celts, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende.
Не е пропуснат и големият екран под открито небе, на който запалянковците ще могат да проследят първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година. Освен всичко друго, има и зона за забавления с възможност за спорт и  игри като Бира Понг, футбол на маса и др. 
 
Пълната програма на събитието е тук: http://elevation.bg/bg/line-up

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    Нефертити
    20, 57, 14 Юни 2014, 20:57

    Много добра идея ;)

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    izabell
    16, 36, 14 Юни 2014, 16:36

    Южен парк събира тези дни доста веселяци,после обаче да си почистят:)

    !
  • Profile preview
    BarBQ
    19, 32, 13 Юни 2014, 19:32

    Обичам такива мероприятия.

    ! Оценка
        +1

Реклама »