С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Cono Sur с престижна награда от International Wine Challenge 2014

Бакхус
28 Август 2014, 11:42
Share Tweet Pin it Share

След като спечели златен медал в първия етап на престижния конкурс International Wine Challenge 2014, който се провежда всяка година във Великобритания, Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc 2013 беше обявено за най-доброто бяло вино от Чили на финала, съобщиха от официалния дистрибутор на марката  за България - "Авенди".

Виното е създадено в известната долина Казабланка, където съчетанието на червени глинести почви и силното влияние на Тихия океан допринасят за създаването на този деликатен совиньон блан с изключително качество.

Cono Sur Vineyards & Winery е основана през 1993 г., с идеята за производство на запомнящи се и иновативни премиум вина, които да предават духа на Новия свят. Името на избата се отнася към географското положение и представлява вина, гордо направени в островърхия конус на Южна Америка, на чийто западен край се намира Чили и неговите талантливи винопроизводители. В логото също се вплита силуета на Южна Америка.

Мисията на Cono Sur е да покажe най-доброто от чилийските винени региони като създава вина, в които се прeплитат нови идеи и технологии с традиционните методи на винопроизводство. Девизът на избата изразява виждането им за виното, което правят: Без прашни бутилки. Без родословни дървета. Само качествено вино.

Компанията определя себе си с три главни черти: творческо използване на технологиите, качеството и всеотдайност към съхраняването на околната среда.

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    izabell
    15, 37, 28 Август 2014, 15:37

    С пожелания за популяризиране и утвърждаване.

    ! Оценка
    -1    +2
  • Profile preview
    BarBQ
    12, 35, 28 Август 2014, 12:35

    Честито на чилийците.

    ! Оценка
        +1

Реклама »