С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Йонко Дяков

Бакхус
24 Октомври 2014, 09:31
Share Tweet Pin it Share

Йонко Дяков направи национално впечатление като създател на идеята и главен готвач във варненския ресторант "Акант руж". По-късно основа свой ресторант, Yonko’s, пак в града. 

През последните години управлява експерименталната кухня на веригата ресторанти Happy – избор, който много негови колеги сметнаха за изненадващ. Той самият обаче вижда в сегашната си позиция изключителен шанс и намира много професионално удовлетворение. 

С рецептите му в момента се хранят по негова информация 20 000 души на ден. За него "Хепи" е трибуна, от която може да изпълнява в по-голям мащаб професионалната си мисия - да облагодорява вкуса на българския клиент.

БАКХУС 150 можете да намерите в специализираните вериги Inmedio и Relay, в CASAVINO, във веригите хипермаректи Кауфланд, Билла, Пикадили и Фантастико, както и в бензиностанции OMV. Списанието може да бъде купено и онлайн на bacchus.bg/150 или тук:

                                    Image and video hosting byTinyPic

Share Tweet Pin it Share

Реклама »