С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Велин Великов

Бакхус
07 Ноември 2014, 12:22
Share Tweet Pin it Share

Велин Великов е един от големите "писатели" на модерната българска кулинария. Подобно на мнозина автори на книги, той изразява много чрез работата си и трудно говори извън нея. Той не е шлифован паркетен лъв, няма да го видите в телевизионни предавания, журита, панели в професионални дискусии. 

Този момент може и да дойде някога в живота му, за да додаде към професионалната му слава. Днес още не е така и в това има нещо изключително – Велин Великов е придобил известност не със способността си да си прави маркетинг, а единствено с впечатлението, което работата и талантът му оставят. 

Възможно е всъщност зависимостта да е обратна – може би той не се е научил да говори за себе си именно защото кулинарията му го прави достатъчно добре вместо него.

БАКХУС 150 можете да намерите в специализираните вериги Inmedio и Relay, в CASAVINO, във веригите хипермаректи Кауфланд, Билла, Пикадили и Фантастико, както и в бензиностанции OMV. Списанието може да бъде купено и онлайн на bacchus.bg/150 или тук:

                                    Image and video hosting byTinyPic

Share Tweet Pin it Share

Реклама »