С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Виненият уикенд на DiVinoTaste тази година започва още в петък

Бакхус
13 Ноември 2014, 10:28
Share Tweet Pin it Share

Когато става дума за винени дегустации, времето никога не достига. Особено когато участниците са много и качествени производители. Ето защо най-големият форум и изложение на българското вино DiVinoTaste тази година ще стартира още в петък и ще продължи до неделя (16 ноември). Така в рамките на три дни посетителите ще мога да опитат над 400 вина от близо 60 български изби и да намерят потенциални бизнес партньори.

Съпътстващата програма и тази година е богата и интересна и включва майсторски класове, семинари, лекции и презентации.
Лекциите се провеждат от Българска винена академия и са насочени към хората, които тепърва навлизат в света на виното, но и за работещите в сферата.
Майсторските класове и лекциите са достъпни с билети и включват както курс за начинаещи дегустатори, така и обучения и дегустации на по-високо ниво. Цялата програма, информация за лекторите и цените можете да намерите на 2014taste.divino.bg

Свободната зона включва щандове с лека храна, кафе и безалкохолни напитки, информационни щандове на партньорите и организаторите.
И тази година официален магазин на изложението ще бъде CasaVino, където посетителите ще могат да закупят вината от изложението на преференциални цени.

Къде:
НДК, зала 3

Кога:
16 ноември, 16:00 - 20:00 - за всички
17 ноември, 10:00 -12:00 - за професионалисти; след 12:00 - за всички
18 ноември, 10:00 -18:00 - за всички

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    Simeon Borissov
    21, 19, 15 Ноември 2014, 21:19

    Днешния ден на Di Vino, събота , бе много успешен.

    Be3Al2(Si6O18)

    !

Реклама »