С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

За сладките поуки от нестандартния бизнес

Бакхус
27 Ноември 2014, 10:21
Share Tweet Pin it Share

Всички обичаме шоколад, всички обичаме истории за хора, превърнали страстта си в успешна професионална съдба. В качеството си майстор шоколатиер и предприемач шеф Ради Стамболов ще изнесе лекция "За сладките поуки от нестандартния бизнес". Събитието ще се проведе на 2-ри декември от 19:00 ч. в Аулата на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Организатор е клубът по предприемачество Start It Smart, а събитието е част от поредицата лекции на успешни предприемачи, организирани от клуба под името "SIStory" (Successful Inspirational Story). Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – Telerik и Obecto.

Шеф Стамболов е готвил за президентите на 13 държави. Голямата му страст обаче е шоколадът. Постоянно експериментира с новите технологии, а един от последните му авторски проекти, превърнал се в развиващ бизнес е производство на шоколадово суши.

Стамболов посвещава време и усилия на обучението на младите кадри в кулинарното изкуство, за запазването на традициите в българската кухня и същевременно за навлизане на световните тенденции у нас. Той e познат на широката публика като член на журито на първото българско кулинарно състезание "Lord of the chefs".

Ради Стамболов завършва сладкарския техникум "Христо Ников" и започва работа в хотел Шератон. Непосредствено с това продължава своето обучение и квалификация: завършва Колеж по туризъм във Варна; придобива доцентура по италианска кухня от Scuola Alberghiera e di Ristorazione di Serramazzoni, Италия; специализира в Cafè Central Palais Ferstel във Виена, Австрия. Работил е в Sheraton Doha Hotel, Катар, като Chef de Party (Pastry), в последствие повишен на позиция Sous Chef Pastry.

Всички желаещи да присъстват на лекцията могат да направят регистрация в онлайн формата на адрес:http://www.startitsmart.com/sistory-radi-stambolov/, а регистрацията
на място започва от 18:30 часа.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    Нефертити
    23, 28, 05 Декември 2014, 23:28

    Шоколад! :)

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
    -1    +2

Реклама »