С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Виното и градът

Марина Караконова
14 Октомври 2015, 12:49
Share Tweet Pin it Share

Тази година DiVino Taste ще се проведе от 20 до 22 ноември /на 21 ноември от 10:00 до 12:00 часа ще е отворено само за професионалисти и медии/. Фестивалът се провежда за пети път. 

Първото му издание беше през 2011 г. в Централния военен клуб в София, и оттогава събитието се наложи като един от най-успешните форуми за българско вино. 

Концепцията е да предлага програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации, да бъде професионална платформа за директен контакт на хората в бранша, място за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти, и максимално достъпна дегустация на качествените български вина.

Какво да очакваме тази година? 

Фестивалът ще е в зала 3 на НДК. Ще се представят над 65 български изби с повече от 450 вина. Майсторските класове ще се провеждат в зала 10 на НДК. Те ще са с продължителност между час и половина и два часа, и ще включват дегустация на между 5 и 9 вина. Лекциите са предназначени за средно и много напреднали любители на виното, както и за професионалисти.

Цените за билетите са за 1 ден – 10 лв., за два дни – 17, и за три – 22 лв. Всичко за промоциите, пакетите и майсторските класове може да прочетете на сайта на форума.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, дегустация, форум
1 Коментар
  • Profile preview
    Meister Eckhart
    13, 21, 14 Октомври 2015, 13:21

    Тая година Виното и градът, догодина виното и вилата :)

    the devil is in the data

    ! Оценка
        +1

Реклама »