С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Дом за нашите кюфтета

Марина Караконова
02 Декември 2015, 21:27
Share Tweet Pin it Share

Щом кебапчето си има кебапчийница, редно е и кюфтето да си има дом. Кюфтетария е една възможност за име, и от днес вече може да посетите и мястото. Това е поредното заведение на ул. "Ангел Кънчев". Малко трудно за откриване, но това по-скоро носи чарът на издирването /все пак, входът e до популярния клуб "Терминал 1"/. 



Влизате в просторно хале, с голям централен бар, тухлени стени, ретро осветление, като цяло индустриален стил, получил се уютно. Кюфтето е в обичайния си вид – на скара с гарнитура от зеле, картофи и лютеница, но и в още доста необичайни форми. Предлагат се различни видове кайма – и кълцана, и от младо телешко, и от пилешко, плюс различни пълнежи – със сушени домати и стафиди, с гъби, чушка и кашкавал, а също и картофени, нахутени, пържени, магданозени. Общо 12 вида.

Кюфтетата далеч не са единственият герой. Покрай тях е и скарата – шишчета, пържоли, филета, ребра, наденици, кърначета, суджук, гарнитури и предястия като вездесъщите ПК /пържени картофи/, ПКС /пържени картофи със сирене/, телешки и пилешки дробчета, патешки сърца, сирена и кашкавали, както и очакваните салати и супа... Направо свят да ти се завие още докато четеш.

За резервации 0884 23 21 67

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  кюфтета, пържени картофи
3 Коментара
  • Profile preview
    Читател
    07, 35, 07 Декември 2015, 07:35

    Звучи много изкушаващо. Дано някой ден имам възможност да похапна там.

    ! Оценка
    -1    +2
  • Profile preview
    alg57373608
    19, 51, 04 Декември 2015, 19:51

    Много авангарден начин да рекламираш заведението, без да му напишеш адреса. Не че е много дълга улицата, но чак толкова небрежност не прави добра реклама.

    ! Оценка
    -78    +2
  • Profile preview
    MyTwoCents
    13, 28, 03 Декември 2015, 13:28

    Чак пък резервация, за да мушнеш едни кюфтенца...

    @)----,--'--

    ! Оценка
    -3    +3

Реклама »