С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Бакхус търси най-добрия ресторант за 2015 г.

Бакхус
03 Декември 2015, 16:08
Share Tweet Pin it Share

Всяка година екипът от професионалисти и запалени любители на добрата храна на "Бакхус" посещава и оценява десетки ресторанти в търсене на най-доброто гурме изживяване в България. Предстоящото 14-то издание на конкурса "Ресторант на годината" няма да бъде изключение.


Този път обаче ви предлагаме да станете част от екипа, като номинирате ресторантът/ресторантите, които според Вас заслужават да бъдат включени в селекцията и които журито ни си струва да посети.

Един от вас, дал своето предложение до 17 Декември, го очаква и награда - бутилка шампанско Moet Ice Imperial.

 
 
                                                
title1

"Ресторант на годината" е единственият български конкурс, който отличава местата с най-добра кулинария в страната. След 13 успешни издания наградите "Ресторант на годината" са разпознаваеми за клиентите и са гаранция за качество, собствен стил и постоянство.

re
 
tick – Копие – Копие (2)  Авторска кухня   

Готвачът, който демонстрира собствен стил
и висш пилотаж в кулинарията
tick – Копие – Копие (2)  Дебют 

Най-обещаващият нов ресторант
 
tick – Копие – Копие (2)  Вкусно място

Бистрата и ресторантите, които залагат на
уют и вкусна, достъпна храна
 
tick – Копие – Копие (2)  Най-добра селекция на напитките

Професионална, добре балансирана и интересна винена листа и разнообразие от други качествени напитки 
tick – Копие – Копие (2)  Най-добър хотелски ресторант      
На фокус са заведенията във висококатегорийните хотели      
tick – Копие – Копие (2)  Ресторант на читателите    

Вашият любим ресторант, избран чрез онлайн гласуване на bacchus.bg 
 
tick – Копие – Копие (2)  Ресторант на годината

Наградата, която отличава ресторанта, съчетал по най-добрия начин в себе си впечатляваща кулинария със собствен стил, уютен и интересен интериор, перфектно обслужване, балансирана винена листа.
 
 

title4

 
За да бъдете честни и обективни към ресторантите, които номинираме, ще трябва да погледнете на тях с очите на нашето жури и да се водите по същите принципи.

Ето какви са те в най-базови линии:
 
1449082506 Food Храна и меню
Качествени и грижливо проготвени ли са ли са продуктите, има ли опит за авторска кухня и успешен ли е, изглежда ли добре храната в чинията; и, разбира се, Факторът Х - вкусно ли е;
 
1449082558 45 Menu
Меню
Има ли в него тематичност, концепция, сезонност, добре ли е подредено и старателно ли е описано всичко в него
1449083173 pen stroke sketch doodle lineart 195 Обслужване
Интересува ни бързината - но не за сметка накачеството, ефективността и уменията на персонала, способностите им да работят в екип, както и вниманието към клиента.
 
1449082513 food drink wine glasses outline strok
Напитки и винена листа
Има ли качествени алкохолни и не-алкохолни напитки, добре подредена и интересна винена листа, избор от вино на чаши и малки бутилки, адекватни ли са надценките
 
1449082521 chair Интериор
Търсим стил, но не кич; удобство, но не имитация на V.I.P. елитарност; приятен звуков фон;


Как премина събитието по награждаването на най-добрите ресторанти тази година?

Ако Ви е интересно и искате да научавате за новостите по конкурса "Ресторант на годината", пишете ни на: [email protected]

Share Tweet Pin it Share

Реклама »