С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Жерар Депардийо ще играе във френската версия на "Отбивки"

Бакхус
18 Януари 2016, 22:13
Share Tweet Pin it Share

В  Saint-Amour Жерар Депардийо играе ролята на фермер, който иска да стопли отношенията със сина си като за целта рещава да го заведе на пътешествие. Поради грубата прилика със сюжета на нашумелия преди години Sideways, филмът вече е наричан "френският "Отбивки". В него участва и Киара Мастрояни, а камео има писателят Мишел Уелбек.

Премиерата на Saint-Amour е планирана през март във Франция. Най-голямата интрига е дали той ще има същия ефект върху областта Божоле и вината му, както "Отбивки" направи със Санта Барбара и  пино ноар. Според специалисти – едва ли. Засега филмът ще получи разпространение само във Франция, където така или иначе си знаят какво е Божоле. Все пак, има шанс да промени отношението към региона, свързван най-вече с маркетинговото чудо на младото Beaujolais Nouveau. 

Партньор на Депардийо е известният белгийски комедиен актьор Беноа Поелворд, който каза, че през живота си не е пил толкова вино, колкото по време на снимките.  Роденият във Франция Жерар Депардийо вече е белгийски резидент и руски гражданин, и редовно присъства в новините. От тях научаваме, че: актьорът е в състояние да изпие 14 бутилки вино; ще разпродаде всичките си винени имоти; има намерение да произвежда руска био водка и ще играе във филм за Сталин.


Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  божоле, отбивки, филм, Франция
1 Коментар
  • Profile preview
    glaxo
    15, 02, 24 Януари 2016, 15:02

    Не мисля, че може да се прави аналогия с прекрасната работа на Алекандър Пейн "Sideways". Сюжета е различен, смисъла-също. Депардиьо е прекалено натрапчив и маниерен, за да стане хубав филм.

    ! Оценка
    -14

Реклама »