С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Have a wine day

Марина Караконова
10 Май 2016, 18:20
Share Tweet Pin it Share

Утре започва един винен ден в София. Събитието е Spring Wine Tasting. Мястото е Mall Paradise, етаж 3. Освен да опитате над сто български и чужди вина, ще имате и възможност да се срещнете и с някои от хората, които стоят зад тях.
Събитието е еднодневно, ще започне в 12 на обяд и ще продължи до 21 часа. Билети ще се продават на място, цената е 12 лв.
Дегустацията е съпътствана и от пет основни теми под формата на майсторски класове:

Вината на Стинг
Известно е, че музикантът отдавна се занимава и с вино. Сега имате възможност да ги опитате, а повече за тях ще разкаже Ралф Хьогер, експорт мениджър на Tenuta il Palagio, избата на Стинг в Тоскана.

Новозеландският совиньон блан
Дегустация на пет вина, представени от Тимъти Фогърти, вицепрезидент на Constellation Europe, Middle East, Africa.

Маркетинг и вино
Какво трябва да знаем за успеха на един винен бранд, как нашите вина да стигнат световните пазари? Отговорите ще даде Бен Джордаан, уайнмейкър на Kumala (ЮАР).

Провансалското розе
Шест розета, представени от трима водещи френски винари: Сабин Рабе - собственик на Chateau Pigoudet, Виктор Барду - експорт мениджър на Chateau de Berné, и Фани Брьой - енолог и експорт мениджър на Saint André de Figuière.

Вината на Домейн Бойар
За тях ще ни разкажат енолозите на Изба Кортен и Домейн Бойар Капка Георгиева, Росен Георгиев и Димитър Панов. Рядка дегустация на енотечни вина.
Всеки купен майсторски клас е и пропуск за целия ден.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, Стинг

Реклама »