С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Какво ви забърка Борис Джонсън

Бакхус
28 Юни 2016, 14:54
Share Tweet Pin it Share

Световноизвестният шеф-готвач Джейми Оливър обяви, че вярата му в британския народ ще бъде "разбита завинаги", ако Борис Джонсън стане министър-председател.
В емоционалния си пост в Инстаграм ttps://www.instagram.com/p/BHJkAITha9f/ Джейми Оливър казва: "През последните две години снимам из цял свят и на места, където хората живеят най-дълго, най-щастливо, и в най-добро здраве... Пътуването ми приключва сега в Сардиния, и в края на снимачния ден, докато слънцето залязваше, погледнах назад и видях европейското знаме. За мен... символично и тъжно".
"Този референдум пропука Европа, раздели семейства, раздели страната. Разтрогването на нашия европейски брак ще бъде скъпо и ще събуди горчиви чувства към нас като надеждна страна в света. Аз обаче вярвам в демокрацията и Британия каза думата си..." Според Джейми Оливър, ако Борис Джонсън стане министър-председател, това ще е краят. "Затова, говорете, хора, да спрем да бъдем зрители! Не може да позволим това да се случи!"

Share Tweet Pin it Share

Реклама »