С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Beefeater смени бутилката

Бакхус
01 Юли 2016, 09:57
Share Tweet Pin it Share

Бутилката-икона на Beefeater вече изглеждапо различен начин. Смяната на джина, който още се произвежда в южен Лондон, не е драстична.
Новото е ръчно изрисувана карта на Лондон, с Тауър бридж, Парламента, виенското колело, и подписа на създателя на напитката от 19 век Джеймз Бъроу. Картата в червено се намира на гърба на бутилката и се явява като фон на иначе непроменения известен етикет. Подписът е върху иначе непроменения етикет. Под него са думите "Най-награждаваният джин" (The world’s most awarded gin).
Промяната идва след мащабно проучване на мнението на консуматори в различни страни, включително в Испания и Щатите. Новите бутилки тръгват още през този месец.
Ерик Самперс, бранд директорът на Beefeater обяснява за thespiritsbusiness.com, че това е еволюция във визуалната идентичност, и че се е търсело внушението за традиция и динамизъм – както тези на града, така и на питието.
"Само рецептата си остава непокътната от времето на Джеймз Бъроу. Все пак ние сме най-награждаваният джин в света – защо да я сменяме?"

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Beefeater, джин, Лондон

Реклама »