С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Не без готвача ми!

Бакхус
06 Юли 2016, 10:44
Share Tweet Pin it Share

Футболната звезда Златан Ибрахимович подписа с "Манчестър юнайтед". За нас не е толкова важно дали ще печели по 200 000 паунда седмично, или не. Друго е интересно: според Goal.com шведският нападател е поставил условие клубът да назначи и личния му готвач. Още по-интересно е, че това не е кой да е, а Жоел Ребушон.
В забележителната си кариера 71-годишният готвач, който изобщо не е по-малко известен от футболиста, е човекът с най-много звезди "Мишлен".

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    bcbg
    14, 16, 06 Юли 2016, 14:16

    Партенка. Ребушон има 33 ресторанта, договори и лицензи с най големите световни хранителни компании, 900 милиона годишен оборот, със сигурност печели десетки пъти повече от ритнитопковеца. Наистина Ибрахимович го е казал това, но на шега. Сигурно е обичал да хапва в някой от ресторантите, но Ребушон не готви никога даже в собствените си ресторанти. От 20 години е само бизнесмен.

    ! Оценка
        +1

Реклама »