С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Голямата фуния

Бакхус
14 Юли 2016, 17:11
Share Tweet Pin it Share

През лятото Ню Йорк ще си има музей на сладоледа. Може би музей не е точната дума, защото организаторите го описват като детска площадка за възрастни, или като Сладоледената фабрика на Уили Уонка. Музеят отваря врати на 29 юли и ще е отворен до 31 август, но отсега се търси негов постоянен дом.
Точният адрес е Gansevoort Street 100, съвсем близо до Whitney Museum. Кураторите са дизайнери и художници, ще има басейн от захарни пръчици, балони за ядене, гигантски мелби, изложби, инсталации, пътуване през сладоледената история, дегустации с футуристи в областта на храната, а специално приложение от типа на Tinder, който е и един от спонсорите на проекта, ще открие сладоледа, който най-много подхожда на характера ви.
Вече може да си запазите ден и да си купите билет на сайта на музея - http://www.museumoficecream.com/. В деня на откриването между 11 и 3 ч. входът, както и сладоледът ще са безплатни. Билетът за възрастни е 18 долара, за двойка – 30.

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    Алф
    16, 09, 15 Юли 2016, 16:09

    Заглавието малко ме изплаши, но текстът развя съмненията ми.
    ;-) ;-)

    Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.

    ! Оценка
        +1

Реклама »