С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Азиатска градина в София

Бакхус
27 Юни 2017, 11:42
Share Tweet Pin it Share

Виетнам, Индия, Индонезия, Иран, Китай, Монголия, Пакистан, Палестина, Сирия, Тайланд, Филипините, Южна Корея и Япония. Това са държавите, чиито посолства ще ви пренесат в Азия на 2 юли по време на първия фестивал "Азия отблизо". В Борисовата градина в София посетителите ще могат да се докоснат до типични за азиатската култура танци, музика, изкуство, кухня, природа и традиции. Желаещите ще имат възможността да се включат в над 30 различни активности, чрез които ще се докоснат до магията на азиатската култура отблизо.

Организаторите са подготвили над 30 различни събития в рамките на фестивала, измежду които кулинарни демонстрации на щанда на всяка една страна, уроци по калиграфия, събития с фолклорни песни и танци.


Всеки посетител ще може да си закупи билет за участие в томбола - голямата награда са 2 билета до дестинация по избор в Азия, предоставени от Turkish Airlines. Събраните средства ще бъдат дарени за благотворителност от Международния женски клуб (IWC), партньор на фестивалa "Азия отблизо".

Официалното откриване е на 2 юли 2017 г., в 10:00 ч., в Борисовата градина на сцена "Лятна естрада". Събитието ще продължи през целия ден и ще завърши в 20:00 ч. със специална гала вечер. Повече информация можете да откриете на Фейсбук страницата на фестивала: @asianfestivalsofia.


Share Tweet Pin it Share

Реклама »