С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Околосветско винено пътешествие с Discover.Vino 2018

Бакхус
18 Април 2018, 12:58
Share Tweet Pin it Share

След по-малко от месец, на 11 и 12 май (петък и събота) предстои едно вълнуващо винено пътешествие из целия свят по време на Discover.Vino World 2018. Организирано за втора поредна година, събитието на DiVino има за цел да представи на едно място най-доброто от всички чуждестранни вина, които могат да се намерят в България.

За два дни ще може да се дегустират над 600 вина, които ще представят главозамайващото разнообразие от типове, сортове и стилове вина от всички винарски региони на Земята.


По време на фестивала ще ни очакват вина от 5 континета, които ще бъдат разделени на няколко зони на географски принцип. Лидерите в световното производство Франция и Италия ще имат свои собствени обособени зони, последвани от другите страни от Стар Свят - Испания, Португалия, Германия, Австрия, Гърция, Турция, Македония. В трета зона ще могат да се намерят вината от Нов Свят, включващи Северна и Южна Америка, Африка, Австралия и Нова Зеландия. Последните две зони ще бъдат посветени на два типа вино, които през последните години направиха сериозен ръст в световния винен пазар, а именно пенливите вина и розето.

Още една добра новина е, че след като всеки намери своите фаворити, ще може да ги купи от специален магазин на CasaVino, а пък в отделна специална зона ще могат да се вкусят и различни деликатеси.

2 дни. 5 континента. 600 вина.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота
Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време:
11 май 2017, петък
17:00 до 21:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

12 май 2017, събота
12:00 до 20:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

Вход за 1 ден:
19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни:
24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате 15 електронни талона (1 талон = 1 лев), заредени във вашата DiVino карта. Някои най-високо оценени и скъпи вина ще се дегустират само срещу талони. С тях ще може и да купувате подбрани деликатеси от изложителите в специалната зона. Ще имате възможност при желание да добавяте допълнителни кредити в електронната си карта DiVino.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, дегустация, изба, фестивал

Реклама »