С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Брой 163: Най-добрите ресторанти

Бакхус
01 Декември 2020, 17:56
Share Tweet Pin it Share
Новият брой на списанието е посветен на ресторантите - на наградените и номинираните в конкурса за "Ресторант на годината 2020 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino".С уважение и интерес към това, което създават. И с подкрепа към тях в най-трудната за индустрията година. Те са главните герои. Извадихме готвачите от кухнята, за да поговорим с тях. Гурме в кутия вече не е толкова болезнена тема, защото е възможност да запазят клиентите си, да открият нови и да оцелеят.
1/1 снимки в галерията Новият брой на списанието е посветен на ресторантите - на наградените и номинираните в конкурса за "Ресторант на годината 2020 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino".С уважение и интерес към това, което създават. И с подкрепа към тях в най-трудната за индустрията година. Те са главните герои. Извадихме готвачите от кухнята, за да поговорим с тях. Гурме в кутия вече не е толкова болезнена тема, защото е възможност да запазят клиентите си, да открият нови и да оцелеят.

Реклама »