С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Шестото издание на Варна WINEkend за първи път в два дни и на нова локация

Бакхус
27 Юни 2023, 11:14
Share Tweet Pin it Share

Това лято Варна WINEkend пораства с още един ден и се мести на нова локация. Свежото винено събитие на морската ни столица ще се проведе както винаги в предпоследния уикенд от юли - 21 и 22.07., от 17:00 до 23:00 ч., а новият дом ще бъде дворът на Археологическия музей във Варна. Бакхус ще е там!

"Варна WINEkend в Музея" е надсловът, под който ще се проведе тазгодишното издание, а този път то ще включва значително по-голям брой участници, сред които са нови винени изби и проекти, шеф готвачи, италианска улична храна, местни фермерски производители и разширена арт базар зона.

Зад организаторите застават фонд "Култура" към община Варна, DJ SlavEnna и Мартен Роберто, които ще се погрижат за музикалната част в двата фестивални дни. Традиционно се запазва различният формат, с който екипът ще избяга за шеста година от стереотипа на винените събития, като създадат непринудена обстановка, привличайки алтернативна и нова публика.

А партньори на ВарнаWINEkend 2023 са Фрапорт и българската компания за онлайн платежни решения myPOS, която ще предостави възможност за безкешово плащане във всяка точка на фестивалната зона.

Следете каналите на ВарнаWINEkend в социалните мрежи за повече информация около участниците и изненадите, които организаторите подготвят. Ние също скоро ще ви разкажем за тях.

Вход на място: 15 лв + подарък емблематичната WINEkend чаша.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Варна, вино, събития, юли

Реклама »