С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Cakey Bakey

Cakey Bakey
28 Ноември 2019, 14:36
Share Tweet Pin it Share
  Ние от Cakey Bakey се определяме като Мечтатели, Любители, Ентусиасти, Експериментатори, Авантюристи, Позитивисти, Търсачи. Да, с главни букви, защото това не са професии, а имена на начини на живот.Експериментираме с кеф. Понякога превръщаме старите бабини рецепти в модерни вкусотии. Друг път изтупваме праха, разлистваме вехтите книги и тетрадки, разчитаме избелялото мастило и събуждаме някоя дълбоко заспала рецепта.От самото ни начало не отстъпваме от основната ни идея да използваме български продукти и ги заменяме с вносни единствено когато липсва достатъчно високото качество.Ние сме за млякото, за маслото, за яйцата, за истински брашна, без подобрители, без замразени и готови смеси, оцветители и консерванти.Приготвяме и доставяме сладки и солени предложения за закуска, хапки, тапаси, кексове, баници и естествено - торти!Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията Ние от Cakey Bakey се определяме като Мечтатели, Любители, Ентусиасти, Експериментатори, Авантюристи, Позитивисти, Търсачи. Да, с главни букви, защото това не са професии, а имена на начини на живот.

Експериментираме с кеф. Понякога превръщаме старите бабини рецепти в модерни вкусотии. Друг път изтупваме праха, разлистваме вехтите книги и тетрадки, разчитаме избелялото мастило и събуждаме някоя дълбоко заспала рецепта.

От самото ни начало не отстъпваме от основната ни идея да използваме български продукти и ги заменяме с вносни единствено когато липсва достатъчно високото качество.

Ние сме за млякото, за маслото, за яйцата, за истински брашна, без подобрители, без замразени и готови смеси, оцветители и консерванти.

Приготвяме и доставяме сладки и солени предложения за закуска, хапки, тапаси, кексове, баници и естествено - торти!

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »