С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chilli Hills

Chilli Hills
28 Ноември 2019, 14:49
Share Tweet Pin it Share
  Кой не знае Chilli Hills Farm, кой не е чувал за него? Първият български бранд за люти сосове и люти продукти от всякакво естество е сред най-бързо развиващите се млади компании в България и е лидер в производството и търговия на люти продукти.Бъдете уникални в подаръците си тази коледа и изберете някои от техните специално направени празнични комплекти, които ще намерите на щанда им по време на първия Бакхус Коледен Гурме Базар.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията Кой не знае Chilli Hills Farm, кой не е чувал за него? Първият български бранд за люти сосове и люти продукти от всякакво естество е сред най-бързо развиващите се млади компании в България и е лидер в производството и търговия на люти продукти.

Бъдете уникални в подаръците си тази коледа и изберете някои от техните специално направени празнични комплекти, които ще намерите на щанда им по време на първия Бакхус Коледен Гурме Базар.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »