С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Киви ферма

KiwiBG
28 Ноември 2019, 15:28
Share Tweet Pin it Share
KiwiBg е малка семейна ферма в подножието на планина Беласица, гр.Петрич.Специализирана е в отглеждане на плод киви- актинидия, има насаждения от 5 дка (стар сорт от 1978 г.)KiwiBg e първата в България, която преработва плода киви и предлага на своите клиенти сладко от киви, натурално и сушено киви, плодов чай от киви, шоколад с киви.Разработва и лимитирана козметична серия - натурални сапуни за тяло с киви с избор от 8 аромата (лавандула, мента, портокал, индрише, розмарин, иланг-иланг, канела, лимонена трева).Основна цел на семейната ферма е да популяризира в България добрата и здравословна храна. Оглежданите плодове киви са чисти от химии, предлаганите хранителни продукти да са без консерванти и подобрители.Специално за първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар ще представят и новия си киви шоколад, направен съвместно с Гайо. Не пропускайте да посетите щанда им!Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/1 снимки в галерията KiwiBg е малка семейна ферма в подножието на планина Беласица, гр.Петрич.
Специализирана е в отглеждане на плод киви- актинидия, има насаждения от 5 дка (стар сорт от 1978 г.)

KiwiBg e първата в България, която преработва плода киви и предлага на своите клиенти сладко от киви, натурално и сушено киви, плодов чай от киви, шоколад с киви.

Разработва и лимитирана козметична серия - натурални сапуни за тяло с киви с избор от 8 аромата (лавандула, мента, портокал, индрише, розмарин, иланг-иланг, канела, лимонена трева).

Основна цел на семейната ферма е да популяризира в България добрата и здравословна храна. Оглежданите плодове киви са чисти от химии, предлаганите хранителни продукти да са без консерванти и подобрители.

Специално за първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар ще представят и новия си киви шоколад, направен съвместно с Гайо. Не пропускайте да посетите щанда им!

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »