С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ракия "Исперих"

Ракия Исперих
07 Декември 2019, 16:11
Share Tweet Pin it Share
  Дестилерия Исперих е семейна дестилерия, произвеждаща крафт плодови ракии и дестилати с марката Ракия Исперих. Дестилерията е основана през 1997 г. в гр. Исперих като дълги години е работила само за износ на плодови дестилати за Швейцария. От 2013 г. развива собствения бранд Ракия Исперих в България, САЩ, Китай и Япония. Преработва ежегодно над 2000 тона български плодове със стегнат екип от само 10 човека. Оборудвана е със 7 броя медни колонни казани (български и швейцарски).Ракия Исперих ще представят пълно портфолио от 22 ракии, сред които 6 топ продукта от серия Premium Reserve (цяло кашонче) с отлежали плодови ракии! Подготвили са ви и невероятни Коледни комплекти с ракия миниатюри!Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/4 снимки в галерията Дестилерия Исперих е семейна дестилерия, произвеждаща крафт плодови ракии и дестилати с марката Ракия Исперих. Дестилерията е основана през 1997 г. в гр. Исперих като дълги години е работила само за износ на плодови дестилати за Швейцария. От 2013 г. развива собствения бранд Ракия Исперих в България, САЩ, Китай и Япония. Преработва ежегодно над 2000 тона български плодове със стегнат екип от само 10 човека. Оборудвана е със 7 броя медни колонни казани (български и швейцарски).

Ракия Исперих ще представят пълно портфолио от 22 ракии, сред които 6 топ продукта от серия Premium Reserve (цяло кашонче) с отлежали плодови ракии! Подготвили са ви и невероятни Коледни комплекти с ракия миниатюри!

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »