С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Светулка

Светулка
01 Декември 2019, 16:05
Share Tweet Pin it Share
  "Да сготвим щастие в кухнята на Светулка" е детска академия за любители готвачи, в която ще покажем на децата как лесно, бързо и с много настроение да си приготвят здравословна храна в домашни условия, като преди това сами са избрали най-качествените продукти. По време на курса ще научим малките готвачи как да пазаруват, как да съчетават правилно продуктите и да ги обработват, за да запазват полезните им свойства. Ще събудим у тях чувството за естетика по отношение на сервиране и хранене. Ще покажем основите за правилно поведение на масата. И всичко това, съчетано с много забавление и добро настроение.Рождени дни с готвене. Направете рождения ден на вашето дете едно незабравимо и специално преживяване. Рожденикът ще бъде истински masterchef в кухнята. Рецептите, които сме избрали предварително, се разработват и тестват от нашите готвачи, специално за децата. Ние не си играем на готвене, ние творим и празнуваме!МЯСТОТО Демонстрационният център за професионално кухненско оборудване ShowHow на ТОМЕКО е интересно и нестандартно пространство. Кухнята му е оборудвана с пълна гама от уреди и най-новите технологии в областта. Салонът е изграден изцяло от естествени материали, с уютна и стилна атмосфера и може да събере до 75 гости със седящи места. Демонстрационният център е проектиран така, че всеки от гостите да може да надникне зад кулисите на професионалната кухня и да наблюдава как шеф-готвачи творят кулинарните си шедьоври.ShowHow е място за срещи на професионалисти и почитатели на кулинарното изкуство, Избрахме ги заради въведените високи стандарти, отлично подготвения екипи, огромния потенциал на обекта, което ни дава възможността да разгърнем идеите си. Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията "Да сготвим щастие в кухнята на Светулка" е детска академия за любители готвачи, в която ще покажем на децата как лесно, бързо и с много настроение да си приготвят здравословна храна в домашни условия, като преди това сами са избрали най-качествените продукти. По време на курса ще научим малките готвачи как да пазаруват, как да съчетават правилно продуктите и да ги обработват, за да запазват полезните им свойства. Ще събудим у тях чувството за естетика по отношение на сервиране и хранене. Ще покажем основите за правилно поведение на масата. И всичко това, съчетано с много забавление и добро настроение.

Рождени дни с готвене. Направете рождения ден на вашето дете едно незабравимо и специално преживяване. Рожденикът ще бъде истински masterchef в кухнята. Рецептите, които сме избрали предварително, се разработват и тестват от нашите готвачи, специално за децата. Ние не си играем на готвене, ние творим и празнуваме!

МЯСТОТО

Демонстрационният център за професионално кухненско оборудване ShowHow на ТОМЕКО е интересно и нестандартно пространство. Кухнята му е оборудвана с пълна гама от уреди и най-новите технологии в областта. Салонът е изграден изцяло от естествени материали, с уютна и стилна атмосфера и може да събере до 75 гости със седящи места. Демонстрационният център е проектиран така, че всеки от гостите да може да надникне зад кулисите на професионалната кухня и да наблюдава как шеф-готвачи творят кулинарните си шедьоври.

ShowHow е място за срещи на професионалисти и почитатели на кулинарното изкуство, Избрахме ги заради въведените високи стандарти, отлично подготвения екипи, огромния потенциал на обекта, което ни дава възможността да разгърнем идеите си.

Реклама »