С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

С вкус на валентинка

"Унитемп"
02 Февруари 2009, 11:19
Share Tweet Pin it Share

Наречен "стек Валентина", продуктът представлява крехко свинско контрафиле под формата на сърце с деликатна плънка от топено сирене и бекон. Романтично поднесен в порция за двама, стек Валентина е специалното ново попълнение в продуктовата серия овкусено свежо месо "Амми" на фирма "Унитемп". От компанията, лидер в доставката на свежо месо, споделиха, че стек Валентина е наистина уникален продукт за българския пазар. Примамливото съчетание на вкусове и подбрани ароматни подправки изкушава и с невероятно лесно приготвяне. Стек Валентина се пече на фурна, заедно с подложката от фолио и е готов за около 30 минути.

Лесното и бързо приготвяне е лайтмотив в цялата продуктова серия "Амми", включваща още свински котлет "Паприка", свински врат с кост "Билки с масло", свински флейки "Барбекю" и свински "Шарени късчета".
На едно пъстро романтично изживяване поводът носи само щипка настроение. От Купидон, подаръците и цветята вземайте по много и след суетата на 14 февруари. Стек Валентина споделя с вас очарованието от празника на любовта и виното.

Вижте повече на www.ammi.bg.
 

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Anonymous
    автор
    22, 08, 08 Февруари 2009, 22:08

    NH

    !
  • Anonymous
    GAARA_908 Февруари 2009, 22:08

    This comment has been removed by the moderator because it contained

Реклама »