С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

България с три Северни морета

Платена публикация
08 Юни 2010, 15:26
Share Tweet Pin it Share


Nordsee - The Mall е третият ресторант в България от веригата и има нови предложения в менюто.

Дълбините на сетивата ви ще се разтворят, когато опитате филе от треска със сос "Борделез". Рибата се поднася върху канапе от зеленчуци, а крехката й същност е в прегръдката на специална смес от ароматни, но тайни подправки. Върху панировката е поръсено и разтопено сирене Maasdamer, по-известно като сиренето на Том и Джери (и малко на Спиди Гонзалес), а сосът е вкусен с копър и сок от лайм.

Както могат да ви убедят тук, хората се храним преди всичко с очите си, така че вижте какво още плува в забележително просторните витрини. Новият wrap с риба тон е за мореплаватели, които искат да преминат светкавично на острова на ситите - получавате попътен вятър в доматена тортила с риба, свежа салата и сирене крема.
Ако решите да се гмуркате по-спокойно, салатите с риба тон или със скариди са чудесни възможности в тортилени кошници, а любителите на тайни съкровища могат да пробват неизследвани удоволствия на малки хапки от готовите семплери.
 
Nordsee е в Mall of Sofia, Mall Serdika, The Mall и на www.nordsee.com

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    duciel
    23, 06, 03 Декември 2010, 23:06

    Съгласен с горното мнение. А и този wrap е полезен само когато е направен от царевично брашно, което за съжаление тук такова няма!!!както и в макдоналдс и кентъки ни сервират бял хляб!! А цените да не ги обсъждам, но за бюфет на което приличат са ми леко неприятни за посещение.

    "It's better to be on the dock, wishing you were on the lake, than to be on the lake, wishing you were on the dock"

    !
  • Anonymous
    Kalenia
    16, 42, 01 Октомври 2010, 16:42

    Какво здравословно хранене? Само мазни панирани и пържени храни и бял хляб? Стига с тоя ПР!

    !

Реклама »