Сезони
Хотел "Хилтън София", бул. "България" 1
За резервации: 02 933 50 62
www.hilton.bg
http://www.facebook.com/Hilton-Sofia
Работно време: понеделник - неделя
| ОБЯД и ВЕЧЕРЯ |
| МЕНЮ, цена: 39 лв |
| Цената включва консумация по 125 мл от вид вино , 50 мл аперитив/ диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino |
| Моля, изберете по едно ястие от всяка степен |
| Тиквена крем супа, сирене "Ементал" или Киш "Лорейн" от пушен бекон и "Ементал", салата от цикория или Патладжан "Пармезан" с паста папарделе или Мистиканца от зелена салата и билки, чери домати и гъби или Шопска салата от домати, краставици, печени чушки, лук и сирене |
| ~~~ |
| Бойабез от риба треска, поширана в сос от домати, анасон и чесън, шафранови картофи или Филе от сьомга на грил, зехтин с лимон и черни маслини, картофи с розмарин Огретен от ньоки, фондю от домати, салвия, чипс от "Прошуто" Вегетарианска лазаня, патладжан и домати, спанак с гъби и сметана Телешки бут, задушен в сос от Каберне Совиньон, четири вида пипер, паста папарделе Пилешки гърди на грил, чушки и тиквички, фондю от домати |
| ~~~ |
| Биволско кисело мляко, мед от диви цветя и орехи или Крем брюле с джинджифил и кексче с моркови или Тарт "Татин", карамелизирани ябълки върху многолистна коричка и ванилов крем "Шантили" или Круши "Бам биела" с топъл ванилов сос и шоколад "Тоблерон" |
| * Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac |
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
.