С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

EnjoyWine хепънинг с бяло вино и шоколад

EnjoyWine
28 Юни 2017, 12:38
Share Tweet Pin it Share

Урок по шоколадознание и бяло вино в няколко действия. За една винена кампания в Австралия. До Япония и назад или как да се самонаемем като туроператорска агенция. И могат ли да се правят сладки вина от БГ сортове. Това са темите, включени в програмата на първия летен хепънинг, организират от EnjoyWine на 1 юли в магазина на ул. "Шишман" 19 в София.

Основната цел на събитието е да промотира актуалните за сезона бели вина от български сортове. Ще се дегустират вината от нова реколта на осем изби – "Орбелус", "Братанови", "Рупел", "Царев брод", "Старо Оряхово", "Магурата", "Шато Копса" и собствената марка на магазина JOY.

Две бутикови ателиета за ръчно приготвени шоколадови изделия – "Елизабет" и "Модика", ще презентират продуктите си и ще предложат за дегустация подходящи като акомпанимент към бялото вино шоколади и бонбони. Технологът на изба "Малката звезда" Свилен Георгиев ще разкаже за първата си винена кампания в далечна Австралия. А едно младо семейство, дръзнало само да организира пътешествието си до Япония и Южна Корея, ще разкрие какъв е пътят на най-малкото съпротивление при подобно начинание.
Хепънингът започва в 11 часа с Welcome drink с пенливи вина от БГ сортове и ще продължи до 20 часа. Пълната му програма е качена на страницата на събитието във Фейсбук. Входът е свободен.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »