С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Какво да сготвим днес? Новите епизоди на Bon Apeti ще ви вдъхновят

24Kitchen
01 Ноември 2019, 15:31
Share Tweet Pin it Share

Има едно словосъчетание от френския език, което с годините е преминало отвъд границите на прочутата с изкусната си кухня държава и се е превърнало в универсален, международен поздрав сред ценителите на изящните вкусове – "Бон Апети" (Bon Appetite).

По нашите ширини хората знаят, че когато чудят това словосъчетание, заедно с имената Лора и Стоян, следва нещо неустоимо апетитно. Освен необичайно топлото време, тази есен ни поднася още една приятна изненада, защото обичаното кулинарно дуо отново ще предизвика сетивата и уменията ни в кухнята с нова порция изкусителни рецепти. И не само това, предложенията им в новите епизоди на "Бон Апети", които ще видим в ефира на 24Kitchen, ще са по-достъпни от всякога – бързи, лесни и вкусни.



Този път кулинарните естети ще ни изкушат с неустоими идеи за справяне с предизвикателствата, с които всеки от нас се сблъсква в кухнята. Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.



"В новите епизоди на "Бон Апети" ще демонстрираме как да приготвим домашно изпечен хляб, как от гарнитура, глазираните моркови могат да се превърнат в елегантно предястие и как да подготвим празнично меню, в което звездата да е ароматно руло от свинско месо, наред с много други кулинарни вдъхновения. Както винаги, ще има и невероятни на вид и вкус сладки изненади, но това ще оставим за десерт." – споделя кулинарното дуо.

Ако ежедневният въпрос "Какво ще ядем/готвим днес?" ужасно ви е омръзнал, можете да се вдъхновите от богатия набор от предложения представени в "Бон Апети" всеки ден от 11:30 часа по 24Kitchen или на обновения сайт 24Kitchen.bg. Така ще имате възможност да се насладите на спокойна вечер с аромат на домашно приготвена храна.

А за десерт ви предлагаме ексклузивен поглед към кухнята на Лора и Стоян.



"Итън мес" с горски плодове
6 порции, 15 минути + 30 минути изчакване

600 мл течна животинска сметана
10 г бурбонска ванилова захар
50 г захар
150 г целувки
300 г пресни ягоди
150 г боровинки
150 г къпини
100 г мед
1 стрък мента

Начин на приготвяне:
1. Нарежете ягодите на едри кубчета. Разбъркайте ги с останалите плодове.
2. Залейте с меда и поръсете с наситнена мента. Оставете ги да престоят 30 минути.
3. Разбийте сметаната с бурбонската ванилова захар и захарта. Натрошете целувките.
4. В чаши за сервиране подредете пластове от сметана, плодове и целувки.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »